vassa projektledare/kravanalytiker och systemutvecklare/testledare till Linköping/Norrköpingsområdet

Ort: Linköping/Norrköping, Sverige, Sweden
Skickad den: 03-12-2014
 
Castra söker nu engagerade och vassa projektledare/kravanalytiker och systemutvecklare/testledare till Linköping/Norrköpingsområdet som vill utvecklas tillsammans med oss!
 
 
Vem söker vi?
Projektledare/kravanalytiker
Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektledning inom industrin och/eller offentlig verksamhet, som på senare år fokuserat mer på kravhanteringens olika aspekter. Det är till fördel ifall du har erfarenhet av systemutveckling. Som person skall du ha förmågan att förstå och kommunicera med alla typer av intressenter inom projektets ramar. Som person bör du vara kommunikativ, kvalitetsmedveten, resultatorienterad och diplomatisk. Du är van att dokumentera och driver dina projekt med någon av de större projektprinciperna som t.ex: Agile, IPMA,  PROPS el. RUP.  Som kravhanterare är du väl förtrogen med olika metoder för kravhantering såsom användningsfall, workshops, storyboards, kravspårning mm.
Utöver detta har du ett intresse för gruppdynamikens utmaningar och har verktyg för att hjälpa projektgruppen genom alla faser. God svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.
 
Systemutvecklare/testledare
Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling, testledning och/eller arkitektur och verkligen brinner för utveckling! Det är en fördel om du är van att arbeta med agil utveckling och tycker att scrum/kanban är en bra arbetsmetod. Du är en god kommunikatör, tycker om att arbeta i grupp och gillar att dela med dig av din kunskap. Som person bör du vara kreativ och samtidigt strukturerad, analytisk och ha en pedagogisk förmåga. Vi söker dig som har arbetat med Java, C++, ASP.Net/C# och/eller automatiska tester.
 
Vad kan Castra erbjuda dig?
Utveckling och utmaning! Vi har intressanta och spännande uppdrag på Sveriges mest framgångsrika bolag! Förutom teambuilding-aktiviteter som kickoffer, afterworker och konferenser, satsar vi mycket på kompetensutveckling och kulturutveckling. Vi kompromissar aldrig på kompetens och kvalitet. Castrakonsulten är för oss exceptionell och därmed erbjuds du kontinuerligt utveckling vilket gör både dig och Castra än mer attraktiva för kund, både befintlig och ny. Vi kan därför erbjuda dig uppdrag hos både små och stora kunder i olika branscher.
Vill du jobba på ett företag som är lönsamt, har intressanta uppdrag samt få goda lönevillkor och arbeta med skarpa kollegor som hjälper dig vidare i din egen utveckling? Då bör du titta närmare på Castra!
 
or
this job portal is powered by CATS