Erfaren Javautvecklare med kundfokus sökes!

Ort: Stockholm, Göteborg, Helsingborg/Syd, Sweden
Skickad den: 15-12-2014
Är du en vass Java-utvecklare/arkitekt?Vi söker engagerade och erfarna systemutvecklare och arkitekter som vill utvecklas tillsammans med oss på Castra!
Castra är ett IT-konsultbolag som finns i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vi erbjuder våra kunder kompetensförstärkning som rådgivare och specialister inom IT och verksamhetsutveckling. Vi på Castra drivs av att hjälpa våra kunder i IT-relaterade frågor för att åstadkomma förbättringar där de ger störst effekt.
Vi ser oss inte som resurskonsulter med fokus på att lösa en isolerad uppgift, utan arbetar med övertygelsen att störst effekt uppnås genom ett tätt samarbete med våra kunder där vi ser till hela verksamheten och hur IT kan göra bäst nytta för affären. Vårt mål är att bygga och överföra kompetens till kunden, så att denne inte skall vara beroende av oss framöver. Detta ger kunden full kontroll och låter oss fokusera på att leverera nytta och effekt i nästa projekt.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och gärna arkitektur och verkligen brinner för att utveckla snygga lösningar som ger affärsvärde! Det är en fördel om du är van att arbeta i internationell miljö med distribuerade team, men det är inget krav. Däremot är god talad Svenska ett krav, och helst även i skrift.
Du har arbetat med agil utveckling under ett antal år och tycker att scrum/kanban är en bra arbetsmetod. Du är en god kommunikatör, tycker om att arbeta i grupp och gillar att dela med dig av din kunskap. Som person bör du vara kreativ och samtidigt strukturerad, analytisk och ha en pedagogisk förmåga.
Vi söker dig som har arbetat med Java/J2EE, Spring, Eclipse eller liknande, Perfoce och/eller Subversion eller annat versionshanteringssystem. MySQL eller SQL Server eller Oracle, bygg-script med Ant och Maven, JBoss eller liknande.
Det är även meriterande om du har arbetat med Web-services, JMS, Mule och/eller annan integrationsplattform, Ajax, Struts, Swing eller annat ”rikt” GUI ramverk och automatiska tester.
Vad kan Castra erbjuda dig? 
Utveckling och utmaning! Vi har intressanta och utmanande uppdrag på Sveriges mest framgångsrika bolag!
Förutom våra teambuilding-aktiviteter som kickoffs, afterworks och konferenser, satsar vi mycket på kompetensutveckling. Vi kompromissar aldrig på kompetens och kvalitet. Castrakonsulten är för oss exceptionell och därmed erbjuds du kontinuerligt utveckling vilket gör både dig och Castra än mer attraktiv för kund, både befintlig och ny. Vi kan därför erbjuda dig spännande uppdrag och nya utmaningar hos både små och stora kunder i olika branscher.
Vill du jobba på ett företag som har intressanta uppdrag, få goda lönevillkor och arbeta med skarpa kollegor som hjälper dig vidare i din egen utveckling? Då bör du titta närmare på Castra!
or
this job portal is powered by CATS