Projektledare och kravhanterare med agilt fokus

Ort: Stockholm, Göteborg, Helsingborg, SWE, Sweden
Skickad den: 15-01-2015
Vi söker  engagerade och vassa projektledare/kravanalytiker som vill utvecklas tillsammans med oss på Castra!
Vi söker till alla orter, Stockholm, Göteborg samt Syd/Helsingborg
Vem söker vi?
Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av projektledning inom mjukvaruutvecklingsprojekt, som på senare år fokuserat mer på kravhanteringens olika aspekter. Vi ser gärna att du har agerat produktägare.
Som person bör du vara kommunikativ, kvalitetsmedveten, resultatorienterad och diplomatisk. Du är van att dokumentera och driver dina projekt med någon av de större projektprinciperna som t.ex: Agile, IPMA,  PROPS el. RUP.  Som kravhanterare är du väl förtrogen med olika metoder för kravhantering såsom användningsfall, workshops, storyboards, kravspårning mm.  
Utöver detta har du ett intresse för gruppdynamikens utmaningar och har verktyg för att hjälpa projektgruppen genom alla faser. God svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.
Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer att arbeta med IT-intensiva projekt hos våra kunder. Du kommer troligen att driva projekt agilt, och samtidigt stötta projektgruppen i sitt operativa arbete. Du kommer att arbeta med bland annat förstudier, kravinsamling, kravprioritering, planering av budget, resurser, tid och genomförande av projektet. Under projekttiden kommer du att rapportera till en styrgrupp.
Vad kan Castra erbjuda dig? 
Utveckling och utmaning! Vi har intressanta och utmanande uppdrag på Sveriges mest framgångsrika bolag! Till rätt person kan vi erbjuda delägarskap,
Förutom teambuilding satsar vi mycket på kompetensutveckling och kulturutveckling. Vi kompromissar aldrig på kompetens och kvalitet. Castrakonsulten är för oss exceptionell och därmed erbjuds du kontinuerligt utveckling vilket gör både dig och Castra än mer attraktiv för kund, både befintlig och ny. Vi kan därför erbjuda dig spännande uppdrag och nya utmaningar hos både små och stora kunder i olika branscher.
Välkommen att söka dig till ett spännande och innovativt företag!
or
this job portal is powered by CATS