Pedagogisk Systemanalytiker

Ort: Stockholm, SWE, Sweden
Skickad den: 18-02-2015
Vi söker nu en engagerad och vass systemanalytiker/kravanalytiker som vill utvecklas tillsammans med oss på Castra!
Tjänsten gäller initialt ett konsultuppdrag hos en av våra kunder.
Vem söker vi?
Vi söker dig med ett antal års erfarenhet av systemutveckling och systemanalys inom mjukvaruutvecklingsprojekt, som på senare år fokuserat mer på kravhanteringens olika aspekter. Du har  praktisk erfarenhet av att förstå och kommunicera med alla typer av intressenter inom projektets ramar. Som person bör du vara kommunikativ, kvalitetsmedveten, resultatorienterad och diplomatisk.
Du är van att dokumentera och är väl förtrogen med de större projektprinciperna som t.ex: Scrum,  PROPS el. RUP.  Som systemanalytiker/kravhanterare är du väl förtrogen med olika metoder för kravhantering såsom användningsfall, workshops, storyboards, kravspårning mm.  Du behärskar agila metoder väl.
God svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.
Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer att arbeta i ett internationellt projekt som har utvecklat en applikation för  produkthantering. Du blir involverad  både i nyutveckling och systemförbättringar. Du förväntas arbeta med analys och krav  tätt tillsammans med kunder, arkitekter, utvecklare och testare. En viktig uppgift blir att utbilda slutanvändarna.
Vad kan Castra erbjuda dig? 
Utveckling och utmaning! Vi har intressanta och utmanande uppdrag på Sveriges mest framgångsrika bolag! Till rätt person kan vi erbjuda delägarskap, 
Välkommen att söka dig till ett spännande och innovativt företag!
or
this job portal is powered by CATS