Spontanansökan

Ort: Sverige, Sverige, Sweden
Skickad den: 25-02-2015

Castra Norr, Öst, Mellan, Väst och Syd söker seniora systemutvecklare, IT-specialister och verksamhetsutvecklare.

För våra kunders räkning söker vi seniora IT-specialister, Systemutvecklare och verksamhetsutvecklare inom IT . Konsulten ska primärt verka i Agil miljö olika projekt ute hos några av våra kunder.
 
Vem söker vi?
Vi söker vi nu dig med ett antal års erfarenhet som systemutvecklare, IT-specialist eller verksamhetsutvecklare inom IT. Du brinner för agilt arbetssätt. 

God svenska och engelska i skrift och tal är ett krav, kommunikationen inom teamen är på engelska.
 
Vad kan Castra erbjuda dig?
Utveckling och utmaning! Vi har intressanta och utmanande uppdrag på Sveriges mest framgångsrika bolag!
Castra avser att starta ett antal hårt nischade dotterbolag som kommer att rekrytera endast de bästa konsulterna inom respektive område. Vi vänder oss bara till dig som har en gedigen erfarenhet, samt rätt personlighet och inställning. Vårt mål är att ha ett härligt, engagerat företag tillsammans med kompetenta och underbara människor! Därför erbjuder vi också möjligheten till delägande i det dotterbolag du kommer att arbeta i. Som delägare finns givetvis större möjlighet att påverka.
Förutom våra teambuilding-aktiviteter satsar vi mycket på kompetens- och kulturutveckling. Vi kompromissar aldrig på kvalitet. Castrakonsulten är för oss exceptionell och därmed erbjuds du kontinuerligt utveckling vilket gör både dig och Castra än mer attraktiv för våra kunder, både befintliga och nya.  Läs mer gärna mer om oss här. 
Välkommen att söka dig till ett spännande och innovativt företag!​

Vänligen ladda upp ditt CV här!
or
this job portal is powered by CATS