Castra Syd söker drivna ledare och konsulter till Nischbolagssatsning inom systemutveckling!

Ort: Malmö, Skåne, Sweden
Skickad den: 11-11-2016
Castra bygger på en dotterbolagsstruktur, baserat på hårt nischade dotterbolag.
Respektive dotterbolag skall definitivt tillhöra de mest framstående inom sin nisch och ha en hög tillväxttakt.
Castras dotterbolag inom Systemutveckling i Göteborg har gått otroligt bra sedan start, och växte med över 100% förra året! Det visar att vårt koncept fungerar och är attraktivt både för konsulter och kunder.
Nu är det dags att starta nischbolag inom systemutveckling här i Syd, vill du vara med?
Vi söker nu dig som vill lite mer, som vill vara med i kärntruppen från start, som vill vara med och bygga och påverka det bolag du själv alltid velat jobba på. Du som vill framåt!

Vad skall du göra?
Du och de andra i kärntruppen är med och formar bolaget, tydliggör företagets visioner och mål och bygger kultur.
Ni leder efter hand ett gäng med mycket professionella och erfarna medarbetare inom området systemutveckling. Stöd får ni naturligtvis från moderbolaget.

Vem är du?
Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. Du är motiverande och har en hög energinivå. Ett plus är naturligtvis att du har ett befintligt kontaktnät, både bland konsulter och kunder. Du tror, precis som vi, att det mesta är möjligt. Idag konsultar du, jobbar som ledare eller med försäljning, gärna inom IT-branschen.

Vad får du?
För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion erbjuds delägarskap, en lönsam resa och en möjlig snabb karriär inom koncernen.
Castra har på tre år vuxit till 60+ medarbetare och då förstår du säkert att möjligheterna är enorma.

Låter det intressant?
Läs mer på vår hemsida www.castra.se och kontakta VD Josefine Övegard, 0709390630, josefine.ovegard@castra.se

Om Castra
Castra är ett konsultföretag som erbjuder seniora konsulter inom Verksamhetsutveckling och IT. Våra konsulter är experter på att strategiskt planera, leda och genomföra utveckling av IT som stöd för verksamheten.
Castra är organiserat i starkt nischade dotterbolag där det ges möjlighet till delägande för de anställda, stort personligt utrymme och kompetensutveckling. Vi sticker ut kompetensmässigt. Därför kan vi idag erbjuda en effektgaranti på våra leveranser.
Castra är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och ägs gemensamt av personalen. Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Linköping och Sundsvall. Castra har idag ett antal ramavtal inom offentlig sektor.
or
this job portal is powered by CATS