Castra Syd söker erfarna Utvecklare inom flera områden

Ort: Malmö, Skåne, Sweden
Skickad den: 08-12-2016
Castra Syd växer och vill gärna ha med dig på resan!
Vårt koncept inom Systemutveckling har visat sig vara väldigt framgångsrikt på våra andra orter, så nu är det dags att dra igång på allvar även här i syd.
Vi är konsultbolaget där du som konsult är i Centrum. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dina kunskaper och ditt nätverk.
Vi söker flera konsulter, har du erfarenhet och kompetens inom några av följande områden så är du intressant för oss.
·         Programmering i java / .NET / C#
·         Javascript, Angular
·         HMTL5
·         Agilt, Scrum
·         IOS och Android utveckling
 
Kort sagt: Vi söker dig som brinner för det som du är bäst på inom utveckling/programmering. Dig som vill ta nästa steg i karriären, som vill utvecklas med oss och följa med på den resa vi ska göra tillsammans.

Varför ska du välja oss?
För oss på Castra är du som konsult vår mest värdefulla resurs. Vi tror på att skapa riktigt goda förutsättningar för dig, så att du kan göra ett riktigt bra jobb. Vi tror att du vill ha möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig. Du erbjuds möjlighet till delägarskap, och blir en nyckelspelare i vår organisation. Hör av dig så berättar vi mer!

Om Castra
Castra är ett konsultföretag som erbjuder seniora konsulter inom Verksamhetsutveckling och IT. Våra konsulter är experter på att strategiskt planera, leda och genomföra utveckling av IT som stöd för verksamheten.
Castra är organiserat i starkt nischade dotterbolag där det ges möjlighet till delägande för de anställda, stort personligt utrymme och kompetensutveckling. Vi sticker ut kompetensmässigt. Därför kan vi idag erbjuda en effektgaranti på våra leveranser.
Castra är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och ägs gemensamt av personalen. Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping och Sundsvall. Castra har idag ett antal ramavtal inom offentlig sektor.

Ha vi lyckats väcka din nyfikenhet?
Ansök via länken eller kontakta VD Josefine Övegard, josefine.ovegard@castra.se tfn: 0709-390630
 
or
this job portal is powered by CATS